Spaar mee voor het Duinenfonds

De duinen van Zuid-Kennemerland: een grote kans dat u en uw medewerkers er wel eens recreëren. Dan weet u ook hoe mooi ze zijn. Dat willen we graag zo houden maar dat kost veel geld en energie.

Door een Rabo Streekrekening te openen kunt u het Duinenfonds steunen. Over de tegoeden op een Rabo Streekrekening ontvangt u een variabele rente en het gehele tegoed is vrij opneembaar zonder opzegging vooraf. Jaarlijks doneert Rabobank Haarlem en Omstreken een bedrag ter grootte van 5% van de totale rente die is vergoed op de Rabo Streekrekening aan de Stichting Duinenfonds. Als u wilt, kunt u als bedrijf een extra bijdrage leveren door (een deel van) de door u ontvangen rente te doneren aan het Duinenfonds. Het met u afgesproken rentepercentage blijft in dit geval van kracht.

Weten waarvoor u het doet? Bekijk het filmpje op deze pagina.

Heeft u interesse?

Kijk voor meer informatie op de website van de Rabobank of bekijk het digizine over de Streekrekening.

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland