Projecten

Er zijn dit jaar door 3 organisaties (Vrienden van het Kennemerstrand, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en Thijsses Hof) diverse aanvragen ingediend voor een bijdrage aan projecten vanuit Stichting het Duinenfonds. Alle aanvragers zetten zich al diverse jaren belangeloos in voor het behoud van onze duinen.

De aanvragen variëren van het financieren van extra graasdagen voor de schaapskudde om het dichtgroeien van de duinen door grassen en nagroei van niet inheemse plantensoorten tegen te gaan tot educatieve middelen voor scholen om het belang van de duinen bij kinderen onder de aandacht te brengen. Eind mei worden alle aanvragen zorgvuldig bekeken en gewogen waarna er een besluit genomen zal worden welke initiatieven ondersteuning krijgen vanuit het fonds. Het Duinenfonds laat zich daarbij adviseren door professionals uit het veld.

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland