Nationaal Park bestaat 20 jaar

Evenementen

Het nationaal park bestaat 20 jaar! Dat vieren wij het hele jaar met diverse evenementen voor jong en oud.

 • 19 april: Duin survival dag
  Het spannendste dagje uit voor het gezin!Locatie: omgeving Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
  Lees meer
 • 1 mei: Lammetjesdag
  Op vrijdag 1 mei 2015 is het lammetjesdag in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Er is beschuit met muisjes en kinderen krijgen een plukje wol en een kleurplaat cadeau! .
  Locatie: De kraal is te bereiken via het hek van de Zeeweg net naast de ingang Koevlak. Vanaf Bezoekerscentrum De Kennemerduinen hangen wegwijzers naar de kraal.
 • 24 mei: de Dag van het Nationaal Park
  Ga met IVN Zuid-Kennemerland mee en beleef de natuur op een andere manier. Deze dag is er in alle nationale parken heel veel te beleven!
 • 7 juni: Het Nationaal Park Zomerfestival!
  Er is vanalles te doen rondom bezoekerscentrum De Kennemerduinen. De schapen worden geschoren. Kinderen kunnen knutselen, speuren en natuurlijk spelen in de waterspeeltuin! Houd deze website in de gaten voor het programma.
  Locatie: Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
 • 20 juni: Midzomernacht wandeling
  Ga mee tijdens deze bijzondere avondwandeling. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over aanmelden.
 • 21 juni: Yogafestival
  Yoga in de buitenlucht is al bijzonder, maar yoga op Buitenplaats Elswout is echt onvergetelijk! Ook dit jaar wordt dit inmiddels in de verre omtrek bekende yogafestival georganiseerd.
  Locatie: Buitenplaats Elswout, Bloemendaal
 • 20 & 21 juni: Buitenplaatsenweekend
  De buitenplaatsen in de hele regio bieden samen een afwisselend programma boordevol cultuur en natuurbeleving op de buitenplaatsen.
  Locatie: diverse buitenplaatsen in regio Kennemerland.
 • 4 & 5 juli: Wisenten-weekend!
  Opgelet! Jong of oud, wie dol is op de wisent wil dit weekend absoluut niet missen! Zet de datum alvast in je agenda, dan verrassen wij je binnenkort op deze website met het programma.
  Locatie: Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
 • 29 & 30 augustus: Verwonderd duin
  Een nieuwe belevenis in het nationaal park! Laat je verwonderen door pop-up kunst in het duin. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.
  Locatie: ingang Koevlak, omgeving ‘t Wed, Overveen
 • 4 oktober: IVN Paddenstoelendag
  Samen een speurtocht lopen en paddenstoelen ontdekken. Wat is er leuker met een gezin? Ook voor volwassenen zijn er interessante lezingen en excursies over paddenstoelen.
  Locatie: Buitenplaats Elswout
 • 20 december: Kerst op Koevlak
  Kerstsfeer in het bezoekerscentrum!
  Locatie: Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

 

 

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland