Duinenfonds helpt de Juttersbus met 2000

Het Duinenfonds heeft een donatie van 2000 euro gedaan aan stichting Juttersgeluk. Inmiddels werkt een mooie groep mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen. De Jutters rijden we twee à drie keer per week de Zeeweg op en neer naar het strand om te jutten. Van het gejutte materiaal maakt de stichting mooie producten. Ook meer kwetsbare mensen die het best opgehaald kunnen worden thuis of van het station nemen zij mee naar het strand. Het strand wordt opgeruimd en de jutters werken met elkaar hard om de omgeving daardoor een beetje mooier te maken. Daarom vond de Stichting Duinenfonds het een goed idee om hem te verheugen met een een donatie als bijdrage aan de bus die hen helpt met het vervoer. Wij wensen hen veel succes!

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland