Wat kan uw bedrijf doen?

Heel veel! U kiest een bij uw bedrijf passend partnerschap en geeft daarmee het fonds een financiële ondersteuning. Wat dacht u van ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’? Daarnaast zijn we ook heel blij met aandacht. Bijvoorbeeld in uw personeelsblad of magazine of op uw website. Meteen iets doen? Adopteer een project dat perfect bij de core business van uw bedrijf past of bedenk samen met uw personeel een actie om geld op te halen voor een voor u aansprekend project. Wilt u liever iets in natura doen? Bankjes plaatsen, struiken snoeien, of…? Neem contact met ons op. Wij kijken of het binnen een van de vele projecten past.

 

 

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland