Word Founding Father

Door ‘Founding Father’ te worden maakt u deel uit van de ruggengraat van het Duinenfonds. Samen met de andere initiatiefnemers deelt u het gevoel van urgentie om iets te doen aan behoud en beheer van onze duinen. En u levert met elkaar een substantiële financiële inspanning om dat mogelijk te maken. Uiteraard krijgt u er ook iets voor terug. Uw bedrijfsnaam krijgt een prominente plek op de homepage van onze website. En u mag op al uw communicatiedragers, met ons logo, melden dat u ‘Founding Father’ bent. Verder ontvangt u een speciaal voor uw bedrijf geschreven persbericht. Jaarlijks zal er een aparte bijeenkomst worden georganiseerd, waar het bestuur verslag doet van de activiteiten en plannen van het fonds. Stichting Duinenfonds is nog maar net van start, maar u kunt als ‘Founding Father’ in de toekomst nog veel meer verwachten.

1 jaar ‘Founding Father’ € 1.500,-

Wilt u als bedrijf iets betekenen voor Het Duinenfonds? Vul dan hier uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland