Adopteer een project

Met de contributie die uw bedrijf betaalt om Founding Father, Ambassadeur of Vriend de Duinen te zijn, participeert uw bedrijf natuurlijk direct samen met de andere Founding Fathers, Ambassadeurs en Vrienden in de projecten die het Duinenfonds voor dat jaar heeft gekozen te realiseren uit de aanvragen die zijn binnengekomen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw bedrijf daarnaast nog een eigen project wil adopteren. Raadpleeg daartoe de projecten die voor dat jaar zijn ingediend, de projecten die door het bestuur zijn gekozen om te financieren en de projecten die (nog) niet voor financiering in aanmerking komen. Kies daaruit een project dat uw bedrijf alleen voor zijn rekening zou willen nemen en neem daarover contact op met het bestuur van het Duinenfonds. Het voordeel van een eigen project is dat de betrokkenheid van uw bedrijf bij de activiteiten van het Duinenfonds zeer concreet en herkenbaar worden voor de werknemers van uw bedrijf en voor alle andere betrokkenen.

Wilt u graag een project adopteren? Vul dan hier uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Wij staan voor onze duinen

Deze bedrijven staan voor de duinen in Zuid-Kennemerland. Zij steunen de stichting als ‘Founding Father’. Zonder hun enthousiasme en financiële steun kan Stichting Duinenfonds Zuid-Kennemerland niets voor onze duinen betekenen. Ook ‘Founding Father’, ‘Ambassadeur’ of ‘Vriend van de Duinen’ worden?
Neem dan contact met ons op. >

BDO Accountant & Adviseurs , Imbema Groep , Landgoed Duin & Kruidberg , Rabobank Haarlem en Omstreken , PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland